bulvár” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 3

Marton Árpád

író, újságíró

A FESZT IVÁS SZEZON

2016. július 27.

Egynémely szavaink annyira belekopnak a túlhasználatba, hogy a végén már senki sem emlékszik rá, mit is jelentettek voltaképpen. Ilyenkor kell rendet tenni a szavak jelentése körül. Hisz Konfuciusz maga mondja: „Ha a nevek nem helyesek, akkor a szavak nem felelnek meg a dolgoknak. Ha a szavak nem felelnek meg a dolgoknak, akkor a tettek nem sikerülnek.”

Teljes cikk

Szűts Zoltán

médiakutató

Az igazi Szalai Ádám

2016. augusztus 29.

A napokban az egyik bulvárnapilap megkereste e-mailben a nyári EB-én nekünk oly sok örömet szerző válogatott labdarúgót, Szalai Ádámot, hogy nyilatkozzon magánjellegű, szerelmi ügyben, hiszen (szerintük) az olvasók örömmel olvasnak új szerelmekről (és szakításokról) az újságukban. Szalai Ádám válaszolt is, és őszintén azt írta, hogy kibontakozó szerelmi kapcsolatáról a szóban forgó színésznővel nem tud nyilatkozni, de maga részéről nem zárkózik el a vele való kapcsolattól. Eddig elég sablonszerű a történet. A csavar ott jön, hogy nem AZT a Szalai Ádámot kereste meg az újságíró, hanem egy másikat.

A kép forrása.

Teljes cikk

Szigeti László

szerkesztő-újságíró

Jövőnk csillan az öregek szemében

2017. március 30.

Amíg reflektorfény vetül egy művészre, figyelünk rá, rendszerint tapsolunk is neki. Jól is van ez így. S közben persze a média is szem előtt tartja. Aztán, ha a fények kihunynak, halványulnak az emlékek is, tenyér se csattan, és hajlamosak vagyunk élve temetni. Nincs ez így jól. Van olyan is, hogy kiderül: bizonyos megszólalásoknál még a hallgatás is jobb. De ne legyünk egyoldalúak: akadnak kivételek.

Teljes cikk